گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

یک حمله ائتلاف سعودی در جنوب غرب یمن ناکام ماند

شبه نظامیان وابسته به ائتلاف سعودی امروز (شنبه) تلاش داشتند از سه محور به مواضع نیروهای انصارالله و ارتش یمن در جنوب غرب یمن حمله کنند که ناکام ماندند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۶ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 03
کد خبر: ۱۸۱۹۲

به گزارش راهبرد معاصر ، یک منبع نظامی در استان «تعز» در جنوب غرب یمن گفت که نیروهای ائتلاف سعودی تلاش داشتند از سه محور در شهرستان «المعافر» به مواضع نیروهای انصارالله و ارتش یمن حمله کنند که با شکست مواجه شدند.

 

به نوشته پایگاه خبری شبکه المسیره، او گفت که در پاتک نیروهای یمنی، خسارات جانی و لجستیکی فراوانی به نیروهای متجاوز وارد شد.

پیش از حمله شبه نظامیان وابسته به ائتلاف سعودی، نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی روز جمعه (دیروز) توانسته بودند با حمله به مواضع شبه نظامیان در منطقه «پیر باشا» تعدادی از آنها را کشته و خودروهایشان را منهدم کنند.

 

یگان موشکی ارتش یمن نیز روز گذشته پایگاه «خالد» در شهرستان «موزیع» واقع در استان «تعز» را هدف قرار دارد که تعدادی کشته و زخمی از شبه نظامیان برجای گذاشت.

استان «تعز» تا پیش از اعلام تصمیم امارات برای خروج از یمن، مقر اصلی فرماندهی این کشور در غرب یمن محسوب می‌شد. در تاریخ ۱۸ تیر گذشته منابع مطلع در جنوب یمن خبر دادند که امارات متحده عربی مقر فرماندهی خود در ساحل غربی یمن در شهر «المخا» واقع در استان «تعز» را به عربستان سعودی واگذا کرده است.

 

در این میان اختلافات درونی میان شبه نظامیان و جریان‌های مختلف در استان «تعز» در روزهای گذشته خبرساز شده است. یک منبع امنیتی روز پنجشنبه گذشته از درگیری‌های شدید میان نیروهای تیپ ۱۷ و تیپ پنجم گارد ریاست‌جمهوری در منطقه «الضباب» تعز خبر داد که چندین نفر از جمله یک کودک در این درگیری کشته شدند.

 

از سوی دیگر نیروهای وفادار به امارات، اعضای اخوان‌المسلمین استان تعز را متهم می‌کنند که در نماز جمعه روز گذشته، در یک تشییع جنازه نمادین کشته شدگان حمله موشکی انصارالله به اردوگاه «الجلاء» در «عدن» را مورد تمسخر قرار داده‌اند.

منبع : فارس

ارسال نظر